Puur Nicole Fotografie
Fotografie vanuit gevoel
Neem hier vrijblijvend contact met me op

Personal branding fotografie

Wat leuk dat je (startende) ondernemer bent. Ben jij toe aan nieuwe foto's voor je website en-/of sociale media kanalen? Je wilt niet alleen gezien worden met je bedrijf, maar ook letterlijk als gezicht achter je bedrijf.


Reviews van klanten:


"Nicole is zo'n fijn mens! Ze laat je echt jezelf zijn, neemt alle tijd en zorgt er echt voor dat je als de beste versie van jezelf wordt vastgelegd. Ze schuwt daarbij geen uitdagingen m.b.t. posities en technieken. Heel snelle service met top fotos!"


"Nicole denk heel goed met je mee, gaat op zoek naar een passende lokatie en bepaald aan de hand van het natuurlijke licht het tijdstip van de fotoshoot! Echt top!"


"Helemaal top fotoshoot gehad van Nicole! Het was een super ervaring, prachtige foto's. Heel mooi dat Nicole vantevoren ook de locaties bekijkt en goed voorbereid te werk gaat. Nicole heeft een groot empathisch vermogen waardoor ik mij direct in mijn element voelde en dit is dan ook weer terug te zien in de foto's... Nicole enorm bedankt voor de fotoshoot voor mijn bedrijf."

Laat ZIEN wie JIJ bent


Laat jouw klanten ZIEN wie JIJ bent! Welke sfeer en uitstralingen laten jouw identiteit zo puur mogelijk zien? We doen dat wat bij jou past. Dicht bij jezelf blijven is mijn motto! Puur zoals JIJ bent. 

Taking an image, freezing a moment, reveals how rich reality truly is"

Prijs

De prijs voor zakelijke fotografie is €229, inclusief minimaal 30 digitale HR bestanden, zonder logo, die op een mooie wijze bewerkt worden. Zo kun je afwisselen met foto's die je wil gebruiken voor de socials of voor je website. Bij deze shoot ga ik uit van maximaal 1 uur en vindt plaats binnen de gemeente Peel en Maas. Locatie elders wordt er €0,35 per km. berekend vanaf Panningen.


Wil je maar een aantal foto's, dan bestaat er ook de mogelijkheid om te kiezen voor een mini shoot, zie het kopje MINI SHOOTS voor meer informatie.


Werkwijze


We plannen samen een datum in voor jouw fotoshoot. Vervolgens zullen we jouw wensen telefonisch bespreken. Ik neem alle tijd voor jou! Het betalingsverzoek ontvang je ongeveer 2 weken voor de geplande datum. Na de fotoshoot ontvang je binnen 2 weken alle door mij geselecteerde foto's, minimaal 30 stuks. De foto's worden bewerkt in de stijl puur warm. De foto's worden in hoge resolutie via we-transfer naar jou doorgestuurd. Ik doe mee aan de KOR regeling, dus alle genoemde prijzen zijn vrijgesteld van btw. 


Neem ook gerust eens een kijkje in mijn PORTFOLIO


N.b.: Er wordt niks zonder toestemming geplaatst op de socials. Hiervoor worden geen extra kosten berekend.


E-mailen
Bellen
Map
Info