Liefdevolle fotografie

Personal branding

Wat leuk dat je (startende) ondernemer bent. Ben jij toe aan nieuwe foto's voor je website en-/of sociale media kanalen? Je wilt niet alleen gezien worden met je bedrijf, maar ook letterlijk als gezicht achter je bedrijf. Ik weet dat dit heel spannend is. Je voelt je misschien onzeker, maar ik geloof dat iedere vrouw MOOI is, dus ook JIJ! Ik zorg voor een ontspannen sfeer zodat jij helemaal jezelf kunt zijn. Want als jij je helemaal ontspannen voelt, zie je dit ook terug in je foto's. Ik ga jou hierbij helpen!


Reviews van klanten:

"Nicole is zo'n fijn mens! Ze laat je echt jezelf zijn, neemt alle tijd en zorgt er echt voor dat je als de beste versie van jezelf wordt vastgelegd. Ze schuwt daarbij geen uitdagingen m.b.t. posities en technieken. Heel snelle service met top fotos!"


"Nicole denk heel goed met je mee, gaat op zoek naar een passende lokatie en bepaald aan de hand van het natuurlijke licht het tijdstip van de fotoshoot! Echt top!"


"Helemaal top fotoshoot gehad van Nicole! Het was een super ervaring, prachtige foto's. Heel mooi dat Nicole vantevoren ook de locaties bekijkt en goed voorbereid te werk gaat. Nicole heeft een groot empathisch vermogen waardoor ik mij direct in mijn element voelde en dit is dan ook weer terug te zien in de foto's... Nicole enorm bedankt voor de fotoshoot voor mijn bedrijf."

Laat ZIEN wie JIJ bent

Laat jouw klanten ZIEN wie JIJ bent! Welke sfeer en uitstralingen laten jouw identiteit zo puur mogelijk zien? We doen dat wat bij jou past. Dicht bij jezelf blijven is mijn motto! Puur zoals JIJ bent. 

Taking an image, freezing a moment, reveals how rich reality truly is"


Werkwijze
We plannen samen een datum in voor jouw fotoshoot. Als je onderaan op het icoontje van de agenda klikt, zie je wanneer ik beschikbaar ben. Vervolgens zullen we jouw wensen samen bespreken. Dit kan gaan over de locatie, kledingkeuze, make-up, jouw ideeën en vragen, etc. Wil je eerst even bellen om kennis met mij te maken of heb je specifieke vragen? Dan plannen we eerst een telefonische afspraak in. Ik neem alle tijd voor jou! Ook kunnen we samen een digitaal moodboard maken, zodat je duidelijk kunt zien wat de uitstraling van je bedrijf gaat worden. Samen gaan we jouw route uitstippelen.  Het betalingsverzoek ontvang je ongeveer 2 weken voor de geplande datum. Na de fotoshoot ontvang je binnen 2 weken alle door mij geselecteerde foto's, minimaal 30 stuks. Zo kun je mooi afwisselen met jouw foto's op de socials of jouw website. De foto's worden bewerkt in de stijl puur warm. De foto's worden in hoge resolutie via we-transfer naar jou doorgestuurd. Ik doe mee aan de KOR regeling, dus alle genoemde prijzen zijn vrijgesteld van btw.


Prijs

* Minimaal 30 digitale HR bestanden

* Duur van de fotoshoot 1-1,5 uur

* Telefonische afspraak om jouw wensen te bespreken

* Digitaal moodboard

*€249


Binnen de gemeente Peel en Maas wordt geen kilometervergoeding berekend. Buiten de gemeente wordt er €0,35 cent p/km berekend vanaf Panningen.


Neem ook gerust eens een kijkje in mijn PORTFOLIO


N.b.: Er wordt niks zonder toestemming geplaatst op de socials. Hiervoor worden geen extra kosten berekend.


Agenda
YES, Ik ben mega enthousiast en wil graag meer info
E-mailen
Bellen
Map
Info