Puur Nicole Fotografie
Fotografie vanuit gevoel
Neem hier vrijblijvend contact met me op

Zwangerschapsshoot

Reviews van klanten:

"Nicole is een creatieve fotografe die alle tijd neemt voor jou. Tijdens de shoot kijkt en checkt Nicole regelmatig of wat ze van plan is ook bij jou past. Bij Nicole krijg je een warm en huiselijk gevoel (zelfs als het koud is ). Ze stelt je op het gemak, heeft een vlotte babbel en zorgt ervoor dat jij je comfortabeler voelt dan zijzelf. Ze wringt zichzelf namelijk in de vreemdste en meest ongemakkelijke posities om die perfecte foto te maken. Wij hebben niet alleen aan de foto's, maar ook aan de dag zelf een prachtige herinnering! In één woord: genieten!"


"Een fijne shoot gehad met Nicole. Ze neemt de tijd voor je en zorgt voor een ontspannen sfeer. Staat ook open om iets te "proberen". Erg blij met de foto's."


"Haar rust en flexibiliteit dragen bij aan een ontspannen en spontane shoot."

   

PUUR, NATURAL

YES, je bent zwanger


Ik kan het me nog herinneren als de dag van gisteren. Een positieve zwangerschapstest. Wat was ik blij! Er breekt een nieuwe fase aan waarbij er vanalles gaat veranderen. Zowel zichtbaar door je groeiende buik, maar ook het besef dat je moeder mag gaan worden. Hoe zal dat zijn? Een spannende tijd waarbij ook je nieuwsgierigheid groeit naar het wondertje in je buik. Hoe zou hij/zij eruit zien?


Bolle buik

Er groeit een mini-mensje in jouw buik. Op een gegeven moment voel je getrappel in je buik. Een raar, maar tevens magisch gevoel. Je buik wordt steeds boller


Herinnering tastbaar maken

Tussen de 28 en 35 weken ben jij in volle bloei. Het is bijna zover; de bevalling komt steeds dichterbij. Nog even en dan mag jij jullie wondertje in je armen ontvangen. En voordat je het weet word je helemaal opgeslokt door dit moois! Hoe mooi zou het zijn om dan ook nog een blijvende herinnering van je zwangerschap te hebben. Laat mij je op je mooist vastleggen; puur zoals je bent. 

 

Werkwijze

We plannen samen een datum in voor jouw zwangerschapsfotografie. Samen zullen we jouw wensen bespreken. Indien gewenst kun je kosteloos een jurk lenen uit mijn cliënt closet, maar uiteraard mag je ook je eigen kleding dragen. In dat geval ontvang je van mij een mail met kledingtips. Jouw partner en eventueel andere kinderen kunnen ook mee op de foto. Ik neem alle tijd voor jou/jullie!

Na de fotoshoot ontvangen jullie binnen 2 weken een uitnodiging om 20 foto's via een online galerij uit te kiezen. Desgewenst mag er bijbesteld worden tegen een meerprijs van €7,50 per foto. De foto's worden beperkt in de stijl puur warm. De online galerij bevat alleen foto’s van lage resolutie die voorzien zijn van een watermerk. De bestelde foto's worden in hoge resolutie via we-transfer naar je doorgestuurd.

N.b.: Er wordt niks zonder jullie toestemming geplaatst op de socials. Hiervoor worden geen extra kosten berekend.

  

Prijs

Let op! Vanaf januari vindt er een prijswijziging plaats. Wil je hier meer informatie over, neem dan gerust contact met mij op.

De prijs voor zwangerschapsfotografie is €169 inclusief 20 digitale HR bestanden, zonder watermerk, die op een mooie wijze voor jou bewerkt worden en inclusief een luxe harmonica mini boekje (8 x 8 cm) met een prachtige magneetsluiting ter waarde van €20 (zie ook producten). Hij past in iedere handtas en/of broekzak en is dus makkelijk mee te nemen. Extra foto's €7,50 per stuk. Duur van de fotoshoot is ongeveer 1 uur.


Binnen de gemeente Peel en Maas worden geen kilometers berekend. Anders komt er €0,35 p/km bij berekend vanaf Panningen. 

Neem gerust eens een kijkje in mijn PORTFOLIO.


                                    "Als liefde leven wordt krijgt geluk een naam"


E-mailen
Bellen
Map
Info