Puur Nicole Fotografie
Fotografie vanuit gevoel
Neem hier vrijblijvend contact met me op


Wie ben ik?

Personal branding fotografie Natuurlijk licht fotograaf

Mijn naam is Nicole Schmidt. Ik ben 47 jaar en ik woon met mijn man Micha, 3 zonen (Sam, Thom en Daan) en onze hond Benjamin in Panningen. Dit ligt in gemeente Peel en Maas. Ik ben "natuurlijk licht fotograaf". Dit betekent dat ik alleen met natuurlijk licht werk, dus zonder flitsers.

Ik fotografeer families. Denk hierbij aan opa en oma met hun kinderen en kleinkinderen, maar ook baby’s en gezinnen. Lekker buiten, in een mooi stukje natuur, gaan we op avontuur om pure geluksmomenten vast te leggen.


Familie is voor mij het allerbelangrijkste. Het fotograferen heb ik met de paplepel ingegoten gekregen. Mijn vader maakte thuis altijd foto's met zijn camera. Helaas is hij al lang geleden overleden aan slokdarmkanker - ik was toen 22 jaar. Ik heb helaas dan ook weinig foto's van hem. Door deze gebeurtenis is mijn familie nog belangrijker voor mij geworden en ik geef ze dan ook alle liefde die ze verdienen.
En juist hierdoor ook, weet ik hoe belangrijk het is om een schatkamer vol geluksmomenten - hoe groot of klein ze ook zijn - in je leven vast te leggen. Al is het maar als herinnering voor later.

 "𝙻𝚒𝚏𝚎 𝚒𝚜 𝚏𝚞𝚕𝚕 𝚘𝚏 𝚜𝚝𝚛𝚒𝚎𝚜. 𝚈𝚘𝚞 𝚓𝚞𝚜𝚝 𝚗𝚎𝚎𝚍 𝚝𝚘 𝚌𝚊𝚙𝚝𝚞𝚛𝚎 𝚝𝚑𝚎𝚖"

 


Inmiddels heb ik al verschillende opleidingen/trainingsdagen achter de rug. Ik vind het belangrijk om mijzelf steeds te blijven ontwikkelen. De opleiding "Fotografie voor Experts" heb ik met succes afgerond en ik mag mij een ‘award winning photographer’ noemen. Dit is een prijs die ik gewonnen heb in de categorie portretten. Voor de Stichting Earlybirds fotografeer ik vroeggeboren kindjes in het ziekenhuis, en ik vertel hun verhaal in beeld. Ik ben heel dankbaar dat ik dat mag doen.
Naast de fotografie werk ik parttime bij de Kamer van Koophandel. Ik schrijf nieuwe ondernemingen in en geef ondernemersadvies. Communiceren, een luisterend oor bieden en rust uitstralen zijn eigenschappen die mij van pas komen bij mijn werk, én als fotograaf.Iedere familie heeft zijn eigen unieke, authentieke verhaal en dat leg ik vast in beelden, gefotografeerd vanuit gevoel, passie en vertrouwen. Iedere foto is vast wel een keer gemaakt, maar alleen nog niet door mij. Ik ben ik en dus uniek! Dat maakt mij onderscheidend van andere fotografen. Je gaat met mij op avontuur omdat je houdt van de unieke belevenis dat ik jou vastleg gewoon zoals je bent, puur. Ik laat jou in je waarde en ik geef je alle aandacht door de tijd te nemen. Hierdoor is de fotoshoot ontspannen en vooral gezellig. Laat mij jouw verhaal vertellen en jouw schatkamer vullen met pure geluksmomenten zodat de herinneringen levend blijven.

 

"PUUR is beter dan perfect"

Ja, ik ontvang graag 't Kiekje
E-mailen
Bellen
Map
Info