Puur Nicole Fotografie
Fotografie vanuit gevoel
Neem hier vrijblijvend contact met me op

Geluksmomenten 2023

Yes, ik ben aangenomen! Ik hoor nu bij het team van Fotografen voor de Stichting Earlybirds. De eerste weken en maanden met je kindje zijn bijzonder. Maar wat als je kindje veel te vroeg op de wereld is gekomen? Dan is het niet alleen een bijzondere, maar ook een heftige tijd. Je brengt de eerste weken of maanden door in het ziekenhuis. Alles gaat langs je heen, je wordt geleefd en je hebt veel zorgen. In deze moeilijke periode kan een prachtige fotoreportage een lichtpuntje zijn. Een onderdeel van de verwerking als jullie later thuis zijn, maar bovenal een mooie herinnering! Stichting Earlybirds Fotografie komt naar het ziekenhuis om ouders een kosteloze reportage aan te bieden. 

 

Zorgcentrum Vincent Depaul                                                                                             


Donderdag 5 oktober 2023 was het de dag voor mevrouw Stien Bos - Muijsenberg. Mevrouw is 90 jaar en is woonachtig in Zorgcentrum Vincent Depaul. Ik mocht haar fotograferen op een voor haar fijne en vertrouwde plek. Samen met haar familie en medewerkers van het zorgcentrum is er voor de Willibrordusput in Meijel gekozen. Bij aankomst begonnen haar ogen te schitteren. Ze is hier opgegroeid met haar broers en zussen. Er werden veel herinneringen opgehaald waarbij de ondeugd van haar gezicht af te lezen is wanneer ze verteld over het feit dat ze vroeger steentjes in de put gooiden. Helaas kwamen er ook minder fijne herinneringen naar boven zoals de evacuatie die ze in de oorlog meemaakte. Bovenal was het een cadeautje voor Stien dat ze weer eens terug kon naar de plek waar ze zo graag over verteld. Ze heeft genoten en voelde zich echt in het zonnetje gezet! En ik heb genoten van haar.Geluksmomenten 2022

Award Winning Photographer


Onlangs heb ik deelgenomen aan een fotowedstrijd van AFNS. Ik kan het nog steeds niet geloven dat ik mijzelf nu een Award Winning Photographer mag noemen. Een enorme blijk van waardering en erkenning voor mijn werk! Zorgcentrum Vincent Depaul


Ik ben er ontzettend dankbaar voor dat ik sinds kort als vrijwilliger deel uit mag maken van het fotografenteam van Zorgcentrum Vincent Depaul in Panningen. Middels lootjes trekken wordt er een bewoner in het zonnetje gezet. Mevrouw Lies van den Beuken - Steijvers werd als eerste uit het potje geloot en sprak daarmee de wens uit om gefotografeerd te worden voor haar ouderlijke huis in Helden. Al zittende op haar eigen bankje ter ere van haar toenmalige 100e verjaardag heb ik dit bijzondere moment vast mogen leggen. Wat heerlijk om met deze mevrouw te mogen werken als fotograaf! Met haar inmiddels 103 jaar wist ze me echt te raken met haar oprechtheid, haar warmte én op zijn tijd een grapje! Wat genoot ze van deze fotoshoot! Een geluksmoment voor haar, haar familie én voor mij!

 Geluksmomenten 2021


Tijdens het jubileumjaar van Stichting Het Limburgs Landschap organiseerden zij de kunstwedstrijd "Ode aan Het Landschap". Wat was ik blij en verrast toen ik te horen kreeg dat mijn ingezonden foto was uitverkozen om tentoongesteld te worden in het kasteel in de Kasteeltuin in Arcen. Ook is mijn foto te bewonderen in het boekje ter herinnering aan het 90-jarig bestaan.

 

Fotowedstrijd Stichting Limburgs landschapMijn foto gebruikt als omslag voor het boek Liefdeloos


Liefdeloos | Miranda Dilernee
Iedereen vind een baby lief, toch?
Daar hoef je niet eens een moeder voor te zijn.
Wat als je een moeder bent en je eigen kind niet lief vindt?
‘Liefdeloos’ gaat over een onmogelijke relatie tussen een narcistische moeder en haar sensitieve dochter.

Na een korte en heftige zwangerschap wordt Mari overvallen door het HELPP-syndroom.
Haar dochter Miranda wordt drie maanden te vroeg geboren.
Dit zet de toon voor hun verdere relatie, die ontaardt in een gebrek aan hechting en onbegrip voor elkaar. Moeder en dochter hebben geen idee hoe ze met elkaar om moeten gaan en hun wederzijdse wantrouwen groeit met de jaren.
Miranda probeert zich uit alle macht te onttrekken aan de overheersende, controlerende macht van haar moeder. Door haar overlevingsdrang en sterke wil weet ze uit de vicieuze cirkel te breken en te kiezen voor een leven zonder haar moeder.


Het boek kun je bestellen via onderstaande link.

https://www.bullseyepublishing.nl/product/liefdeloos-miranda-dilernee/

Omslagfoto boek Branding fotografie

 
E-mailen
Bellen
Map
Info